3 anledningar till varför du har svårt med tjejer


Hit har du hittat. Av en anledning. Du har det svårt eller tror att du kan bli bättre. Tur för dig är att jag har varit i din sits också. Jag föddes varken skitsnygg eller med världens självförtroende. Jag har byggt upp mig själv. Och det tog dit. I efterhand kan jag se i backspegeln över vad det var som behövdes göras med mig. Det bästa? DU kan påverka varenda en av dem!

Läs Hur du blir mer attraktiv som man.

1. Du vågar inte vara sårbar

Läs Bli mer attraktiv genom att våga vara sårbar.

Under den där machokulturen finns det ett guldägg. Det är att vara sårbar. Vad är det då? Det är bland annat att du är ärlig med dig själv och andra om dig själv. Du är så pass säker i dig själv att du talar fritt och gör det du vill. Den där rösten som säger till dig att ”så där kan jag inte göra…” eller ”det kan jag ju inte säga…” är det som håller dig från att vara sårbar.

Tjejer går mer igång på det känslomässiga än det ytliga, och en sårbarhet är något de vill ha hos en man. Jag minns i mitt första förhållande hur min dåvarande flickvän en gång bråkade med mig för ”jag vill se mer av dig, du visar ju aldrig känslor”. Det handlade om att jag inte var sårbar med henne, och hon ville komma djupare i relationen med mig. Nu tog den relationen slut för vi hade bara kemi, inte kompatibilitet, men ändå…

2. Du är inte säker i dig själv

Läs Hur du blir mer självsäker.

En annan sak tjejer går igång på är dig. När du är säker. Den där stammande, osäkra pojken som när han väl vågar gå fram och fråga om en dejt, är sällan det de vill ha. De vill ha den beslutsamma, säkra mannen som med självsäkra steg går fram till en tjej och med allt säger ”dig vill jag ha”. Okej, du behöver inte säga det bokstavligen, men du förstår vinken. Sedan kanske det ändå är så att hon inte vill just då, men hallå, ge inte upp. Hon kanske var bland sina vänner eller inte var på humör just då. Det är skitsamma. Du är ju säker.

3. Du tar inte hand om dig själv

Läs Det bästa dejtingtipset du någonsin kan få.

Det finns en sak som visar på att du tar hand om dig själv i alla vråer. Det handlar om att du tar hand om ditt mentala, ditt fysiska, ja, hela köret. Och det är att du är intresserad av personlig utveckling. Det är ett samlingsord för att förbättra alla aspekter med dig själv. Är du för tjock? Då går du till gymmet. Klär du dig inte bra? Då går du till närmaste märkesbutik, frågar klädtjejen efter råd och köper nya kläder. Du går också till frisören. ALLT går under att ständigt förbättra dig själv. Dejting och tjejer är inte ett undantag heller. Ta små steg varje dag.

Avslutning

Vad tror du händer om du tar tag i de här anledningarna? Om du utmanar dig själv precis sådär mycket att du är rädd men kan handskas med det? DET ÄR OUNDVIKLIGT ATT DU FÖRBÄTTRAS. Hur vet du det då!? Mät. Skriv dagbok. Läs dagboken efter en månad och skratta åt dig själv över hur snabbt du har förbättrats.

Tack och hej, ut och säg hej.