3 sätt att förbättra ditt sexliv


De här 3 sätten har ändrat min syn på sex från ”något skönt” till ”passionerat vilt jävla glömma-bort-sig-själv-sex”. Läs igenom och tillämpa! Det är en otrolig skillnad så det är inte sant, och nu är det dags för dig att ta tag i det här på riktigt.

Förspel

Som man kan vi bli upphetsade på stört och det är lätt att glömma bort den andra partnern i spelet. Inse att kvinnor i största del behöver längre tid på sig att bli upphetsade och uppvärmda. Dessutom blir sexet bara bättre ju längre tid du tar på dig att båda hetsa upp dig själv och henne. Egentligen win-win helt enkelt! Sex är så mycket mer än penetration.

Om du vill gå ner på henne, hoppa inte ner dit på en gång utan ta dig långsamt dit. Smek henne över hela kroppen. Kyss hennes örsnibbar, hals, bröst. Mage. Rör dig från hennes knän upp till låren och närma dig, men inte riktigt än. Bygg upp förväntan till vad du är på väg att göra genom att sakta men säkert röra dig dit du vill. Det kommer driva henne galen.

Förspel behöver heller inte bara vara under själva akten. Du kan bygga upp förväntan och spänning innan du ens kan vidröra henne. Genom till exempel dirty talk över telefon eller sms/chatt.

Kommunikation

Men åhh, ”kommunikation”, tråkigt! Vad menas med detta då?

Jo, för att du ska få ett fantastiskt sexliv behöver du dels prata om vad du tycker om och dels vad den andra tycker om. Du kan till exempel börja med något i stil med ”jag älskar verkligen sättet du tar på mig” och sedan fråga ”vad finns det för ställen du tycker om att jag smeker dig på?”. Då har du kommunicerat vad du tycker om, och får reda på vad den andra tycker om.

För att ta reda på ställen som är extra känsliga hos den andra kan du lyssna under akten. Börjar hon andas/stöna mer ifall du tar på ett särskilt ställe än ett annat? Då har du hittat en bra punkt. Är det motsatt istället? Ja, då var det ingen höjdare. Känn efter. Och våga prata om det. Kanske efter ni haft sex, det brukar vara lätt då.

Dirty talk

Det här är något som jag själv inte riktigt kom igång med på en gång förrän i tidig 20-års ålder. Men när jag väl lärde mig detta kan jag inte gå tillbaka. Sexet blir så otroligt mycket bättre!

Kvinnor blir upphetsade av känslan av att vara eftertraktad och önskad. Det innebär att du kan börja lätt med dirty talk genom att berätta vad hon gör med dig. T.ex. ”du gör mig så hård” är en bra början, eller att ta hennes hand långsamt mot din kropp, närmande ditt skrev och säga ”känn vad du gör med mig” och hon kommer börja mjuka upp ordentligt där nere.

Längre in i snacket kan du säga ännu mer fräcka saker. Och lita på mig. Hon kommer att bli galen av det. Ta det stegvis bara och börja inte med hur hårt du ska … och vilken …. hon är … ja, du vet. Precis som förspelet får det ta lite tid. När ni väl är igång finns det inga regler över vad ni kan säga, så länge ni båda går igång på det.

Avslut

Som med allt annat. Ta det stegvis. Är t.ex. dirty talk nytt för dig, bara börja lätt och känn efter. Alla de här 3 tipsen har för mig gjort skillnaden mellan bara ”sex” och att helt passionerat glömma bort varandra i lust. Jag vill att du också ska få känna skillnaden, för det är en helt annan värld. Dessutom kommer tjejerna aldrig kunna släppa dig när du är så fantastiskt bra i sovrummet ;).