3 vanor som singel som gör dig mer attraktiv


Att vara singel ger dig sjukt mycket tid. I alla fall om du varit i ett förhållande tidigare. Har du alltid varit singel är det svårt att se det. Vad ska du hitta på under den här extra tiden du har för dig?

1. Träna

Om du inte redan tränar är det dags att göra det. Att vara singel betyder inte att du ska sjunka ned i soffan allt mer. Det är nu du ska visa resten av världen att du har kontroll över dig själv. Att du investerar i dig själv och är hälsosam. Om du själv fick välja mellan en person som uppenbarligen tar hand om sin kropp och en annan som inte gör det, vad hade du själv gjort för val? Jag trodde väl det.

2. Meditera

Att meditera är något som för mig ibland kopplas till yoga, hippies, och andra fördomar. Men i grund och botten handlar det bara om att vara i nuet. Och att vara i nuet hjälper dig stressa mindre, ta kontroll över ångest, och göra det du behöver i stunden för att få stora resultat i det långa loppet.

När du är fokuserad i nuet har du lättare för att se ut som en stark människa. Du är mer fokuserad på din omgivning än fast i ditt huvud och bortkopplad.

Så ge det ett försök. Sök exempelvis upp på Youtube någon ”Guided Meditation”-video och kör 5 minuter. Du är singel och har 5 minuter varje dag, tro mig.

3. Ha en hobby

Det här är kanske den viktigaste punkten, trots att den hamnade sist. Det är SUPERVIKTIGT att du gör något i ditt liv.

Det hjälper dig inte bara skaffa dig värde i dig själv och i ditt liv. Andra märker det på dig också. Du har saker för dig som du är passionerad över. Det är attraktivt.