5 bra tecken på att hon tycker om dig


Det kan vara svårt att tyda ifall en kvinna tycker om dig. Särskilt med tanke på att det inte är norm för kvinnor att visa tecken. De gör allt för att inte verka lösaktiga enligt samhällets bild av hur de ska bete sig.

Men frukta ej, här kommer en lista på tecken som indikerar på att hon tycker om dig eller till och med är attraherad av dig. Kom ihåg att alla de här inte behöver sitta för att hon ska vara intresserad. Endast en räcker, men ju fler indikationer, desto bättre.

1. Hon cirkulerar kring dig

Jag var på en fest och hade retats med en blond, söt tjej på ett flirtigt sätt. Vi hade rört vid varandra och haft kul tillsammans. Under festens gång gick hon och jag separata vägar till andra sällskap.

Hon lyckades alltid komma tillbaka till mig dock. Jag spelade beerpong en stund. Hon kom förbi och sa egentligen inte så mycket. Men hon var i min närhet.

Det här hände flera gånger under kvällen. Hon hittade alltid mig och var nära, utan att egentligen prata.

Det här är ett tydligt icke-verbalt tecken på intresse. Jag tog det vidare och ni kan gissa hur vi slutade kvällen tillsammans hemma hos mig.

2. Hon tittar på eller mot dig

Det här tecknet kan vara både subtilt och direkt när hon till exempel sitter en bit bort från dig.

Tittar hon på dig, rakt i ögonen är det ingen tvekan om saken. Hon tycker du är intressant. Det är bara att gå över och säga hej.

Verkar hon skanna omgivningen, särskilt kring dig, kan hon vara blyg, men vill att du ska komma över. Hon kanske sitter i en grupp (eller ensam) och sveper lite med huvudet i din riktning. Gå till henne!

3. Hon rör vid dig

Detta är också ett tydligt tecken. Att hon besvarar din eller till och med initierar fysiskt beröring är glasklart. Vissa är däremot bara väldigt kramgoa av sig, så läs av detta genom att se hur hon är med andra (vänner, andra killar).

4. Hon försöker kvalificera sig

Den här punkten kräver att du gör lite arbete. Det är nog bäst att visa med två exempel på kvalificering mot dig. En när hon gör det och en när hon inte gör det.

Du säger ”Jag älskar tjejer som tränar. Tränar du?”,

hon svarar ”jaaa, jag tränar ibland” – Låt oss säga att hon inte tränar så mycket, men här försöker hon i alla fall bevisa sig själv för dig. Hon kvalificerar sig.

Ifall hon svarar ”Nej, jag avskyr att träna” betyder detta att hon antingen inte är intresserad eller så har du inte byggt upp attraktion mellan er. Det är ok att ställa samma fråga senare i interaktionen. Svarar hon mer positivt senare och försöker kvalificera sig har attraktion byggts upp mellan er.

5. Hon följer dig

Det här är ett något subtilt tecken som också kräver att du lägger in lite jobb.

Att hon följer dig om du tar med henne är hon intresserad. Jag brukar till exempel testa vattnet på fester efter att vi har klickat genom att säga något i stil med

”Det är varmt och högljutt här. Kom så tar vi frisk luft”. Sen tar jag henne i handen och leder bort henne med mig.

Följer hon dig kan du gå ut på balkongen med henne, in i ett eget rum, ja, egentligen var som helst där det antingen är frisk luft eller tystare.

Första kyssen (Hur du går efter den där kyssen) är 5-10 minuter bort efter det!