5 frågor du måste ställa till en tjej du precis träffat


Är du rädd för att få slut på saker att säga? Oroa dig inte, här kommer 5 frågor du ändå måste ställa förr eller senare för att lyckas med tjejen.

1. Vem är du?

Detta är en sådan fundamental fråga som bara måste ställas. Det är en lära-känna-fråga och den kan göras om i olika varianter, t.ex. genom att hinta om vilken typ av tjej det rör sig om. Till exempel

”Du slår mig som en sportig tjej, brukar du träna?”.

Eller

”Vad är din historia?”.

Varför dessa frågor är så bra är för att om hon svarar genom att berätta om sig själv investerar hon i dig, och det är ett subtilt tecken på att hon kan tycka om dig.

2. Vad gör du?

Återigen en självklar fråga, men den här frågan (eller samma budskap genom variationer som för fråga 1) ger dig mycket information. För det första verkar du intresserad, för det andra får du material till att retas.

Vet skillnad mellan förolämpning och retsamhet dock. Undvik i stor grad att retas om hennes person om det inte är passande.

3. Var är du ifrån?

Ytterligare en lära-känna-fråga som är bra att ställa för att lära känna tjejen bättre.

4. Vilka är du här med?

Nu börjar vi komma nån vart. Det här är en fråga som hjälper till att ta reda på hur hennes situation ser ut helt logistiskt. Beroende på vad hon frågar vet du direkt om huruvida hon behöver hitta sina vänner senare eller ifall ni kan umgås.

I det första fallet behöver du ’disarmera’ hennes vänner genom att vara först med att hälsa på dem. Annars är risken stor att de drar iväg tjejen från dig under kvällen.

5. Vad ska du göra ikväll/imorgon?

Det här är en logistisk fråga också. Beroende på vad hon svarar får du veta ifall hon skulle kunna gå hem med dig i slutet av kvällen eller ifall du borde sikta på att ta hennes nummer istället.

Till sist

Ha dessa frågor i bakfickan för att starta en interaktion med en tjej. Lycka till!