5 Tecken på att hon inte är intresserad längre


Det är inte alltid lätt att veta varför hon slutar vara intresserad av dig. Här kommer därför 5 tecken som visar när hon börjar tappa intresset.

1. Du skriver oftare än henne

Du är den som alltid initierar kontakten. Du börjar skriva, du är den som drar i konversationen. Hon kan vara kortfattad i sina svar och verkar inte lägga ned energin på dig.

Ta ett steg tillbaka. Du kan vara för ”på” vilket ger henne känslan av att du är desperat eller att du värderar henne högre än vad hon värderar dig. Det behöver finnas en balans.

2. Du är den som initierar

Typiskt är det så att männen är de som initierar först. Men om du träffat henne under en tid och du fortfarande är den som behöver dra i allting kan det vara ett tecken på att hon bara har kvar dig för att det är bekvämt. Om du får känslan av att hon inte skulle ta kontakt med dig ifall du slutade initiera, är det tecken på att hon har svalt intresse.

3. Hon kommer inte med egna förslag

Om du försöker få till en dejt och hon svarar nej utan att ge förslag tillbaka, är det också tecken på att hon inte är intresserad. En tjej som är intresserad kommer vilja se dig, och kommer dessutom att föreslå en ny tid för dejten.

4. Hon tar lång tid på sig att svara eller svarar inte alls

Det här tecknet är ganska övertydligt. Hon kanske inte svarar på meddelanden du skickar, eller tar sig väldigt lång tid. Lita på mig, hon har sett att du skickat ett meddelande såvida hon inte är ordentligt upptagen.

Hon kan också inte svara på telefon, och dessutom ringer hon inte upp när hon missat ett samtal av dig.

5. Hon prioriterar många saker över dig

En tjej som är intresserad finner tid i sin kalender att umgås med dig. Om hon alltid har andra saker för sig och inte hittar tiden till dig är hon förmodligen inte intresserad nog för att umgås med dig.

Såklart kan det också vara så att hon har mycket för sig, men det är en känsla du får av att känna henne.

Avslut

Stämmer många av tecknen in på din situation? Släpp henne. Om hon börjar kontakta dig när du släppt henne kan det visa på att du varit för på. Om hon inte gör det, ja, då var det inget att hänga i julgranen ändå. Vet att de bästa förhållanden och relationer är baserad på balans. Om ena sidan tippar över för mycket tenderar den andra att känna sig kvävd. Ge utrymme för varandra att vara er själva också. Att ha någon annan är en bonus. Först behöver du må bra och vara trygg i dig själv. Allt annat är kortsiktiga lösningar.

Ut och jobba på dig själv. Investera i dig själv och njut av ränta-på-ränta effekten i personlig utveckling.