Börja dagen med en fantastisk morgon


Börja din dag innan alla andra genom att kliva upp innan klockan 5. Spendera den extra tid du har på morgonen till reflektion och utveckling av ditt inre. Det finns flera anledningar till varför det är fördelaktigt att stiga upp tidigt, och varför du ska ändra ditt beteende nu.

Få mer energi

Genom att stiga upp på morgonen stiger du upp i en orörd värd. Ingen annan har besudlat den genom att lägga vantarna på den. Det finns en otrolig energi i tystnaden som är din att plocka.

Många mediterar på morgonen, inklusive mig själv. Det finns ingen risk för att bli störd, och du kan lägga fokus på ditt inre i 10-30 minuter. Efter meditationen har du samlat på dig morgonens tystnad till dig själv och kan börja dagen med mer energi och lugn än tidigare.

Träna

Det du gör på morgonen präglar resten av dagen. Visste du att de som börjar sin dag dåligt även säger i slutet på dagen att den var dålig oavsett om något bra hände under dagen? Detsamma gäller om den börjar bra. Då berättar de flesta att dagen var fantastisk i slutet av dagen. Det här konceptet kallas för priming och är något du bör göra för dig själv genom att t.ex. träna.

Genom att träna tidigt har du åstadkommit något under dagen som ger dig energi till att fortsätta prestera. Dessutom finns inga ursäkter som ”jag hade en jobbig dag på jobbet och bara orkar inte träna just nu”. Du är som mest utvilad på morgonen och kan börja med att svettas för att bygga en bra start på dagen.

Utveckla dig själv

Lägg tid på din egen personliga utveckling. Förutom meditation och träning kan du också spendera tid på att läsa böcker som stärker dig. Lägg den här morgonrutinen på dig själv, och bygg dig själv till din egen hjälte. Lär dig något online. Möjligheterna är idag oändliga och du kan lära dig i princip vad som helst med hjälp av de resurser som finns både gratis och bakom betalväggar på internet. Utnyttja resurserna som väntar på att få användas av dig!

Du har också tid till att skriva ned dina mål. Är du inte upprörd över att de som skriver ned sina mål varje morgon presterar uppemot 20 gånger bättre än alla andra? Gör som dem och märk skillnaden! Det kan vara långsiktiga mål eller handla om vad du vill uppnå under dagen. Prova det. Jag lovar att du kommer att bli förvånad över vad du åstadkommit i slutet på dagen. Det är en fantastisk känsla som skjutsar iväg dig till högre höjder!

Avslutning

Genom att börja dagen bra präglar du resten av din upplevelse av dagen. Låt inte den här möjligheten flyga över ditt huvud! Ta ett starkt beslut nu och säg ”Jag ska kliva upp klockan 5 imorgon bitti”. Sätt larmet och bara se vad som händer. Vad är det bästa som skulle kunna hända?