Det bästa dejtingtipset du någonsin kan få


Är du redo?

Personlig utveckling.

Det bästa dejtingtipset du kan få är att utveckla dig själv. Och jag ska förklara varför.

Genom att du fokuserar på dig själv, att utveckla dig själv, att ha ett syfte, blir du lite bättre varje dag. Du kommer att känna dig värdefull. Du kommer att vara mer självsäker på grund av vad du har gått igenom.

Investera i dig själv. Läs böcker. Träna. Hitta din passion om du inte redan har gjort det.

Det här med tjejer och dejtande blir sekundärt (och det är bra!) vilket tar bort mycket av pressen kring det.

Och jag kan lova dig att tjejer kommer att få upp ögonen för dig när du blir en bättre människa. När du ständigt är entusiastisk och sprider energi i din omgivning för att du har ett varför. För att du valt att ständigt utvecklas. Att inte klanka ned på dig själv, utan att se möjligheter i varenda situation.

Hur börjar du då? Spela in ett röstmeddelande till dig själv på mobilen och spela upp det varje morgon. Ställ dig fokusfrågan: ”Hur kan jag lära mig av det här?”. Till slut kommer den att vara så inkörd i hjärnan på dig att den kommer upp per automatik.

Lägg sedan på fler saker i ditt röstmeddelande. Vad är framgång för dig? Vad är hälsa? Förslag på saker du kan säga är

  • Framgång för mig är varenda gång jag plockar upp mig själv efter ett fall eller misslyckande
  • Träning för mig är när jag åtminstone går ut på en promenad varje dag om minst 20 minuter
  • m.m.

Gör det här ett tag och reflektera över vilken skillnad det gör för dig, ditt välmående, och dina resultat i ditt liv.

Ratten är i din hand. Ska du börja styra?