Du bryr dig mer om dig själv än vad andra bryr sig om dig


Och vad händer då?

Jo, du får ångest. Du övertänker. Du är rädd för vad andra tycker och tänker om dig.

Det resulterar i att du inte vågar gå fram till den där tjejen. Att du inte vågar vara sårbar. Att vara sårbar är förresten en av de MEST attraktiva egenskaperna du kan ha. Läs mer Bli mer attraktiv genom att våga vara sårbar.

På grund av att det är såhär det fungerar, en sak som hjälpt mig otroligt mycket är att de gånger jag är så pass uppe i mitt huvud brukar jag tänka såhär:

”Alla andra är lika upptagna med sig själv” – de kommer inte märka av det du tänker på.

Dessutom är det inte hela världen om du råkar vara nervös, få ett nej. Gissa vad, livet går vidare! Ju mindre du bryr dig om de här små sakerna desto lättare kommer du kunna utveckla dig själv. Och tro inte att jag är helt väck all min ångest eller all min överanalys. Jag bara reagerar inte på när den dyker upp. Jag kan separera från det som är fantasi i mitt huvud och det som är verklighet. Då kan jag vara orädd. Och det kan du också.

Precis som med allt annat. För att bli bra på något MÅSTE DU ÖVA. DU MÅSTE UTSÄTTA DIG FRIVILLIGT FÖR DINA RÄDSLOR.

Ta ett några små steg varje dag och du har gått ett maraton på en månad.