Hur du blir mer attraktiv som man


Du ska få veta något fantastiskt. Tjejer blir attraherade av helt andra saker än vad du blir.

Som man är vi rätt attraherade av utseendet. Det är formerna på kroppen med mera. Självklart är vi också attraherade av tjejers personlighet, men inte lika mycket som de är.

Vad menar jag med det?

Tjejer ÄLSKAR självförtroende. Ja, vid första anblick ser de såklart på ditt utseende också. Men så fort de får se hur du för dig, hur du pratar, och att du gör det med självförtroende är det vad som tar över DIREKT.

Ditt utseende spelar inte lika stor roll som att du är säker i dig själv.

Att du har högt självförtroende mynnar bland annat ut i att

  • Du bryr dig mindre om en särskild tjej vilket ger vibbarna av att du har val. Attraktiva män har många tjejer att välja mellan. De vet att de kan få i princip vem som helst (självförtroende!!)
  • Du är dominant och vågar ta stegen som krävs för att bland annat fråga ut en tjej på dejt.
  • Du faktiskt är okej med att en tjej t.ex. skulle lämna dig för samma anledning som första punkten. Det gör dig inte så mycket, för du gillar ju att vara med dig själv också. Tjejer ska alltid vara ett plus i kanten. Inte ett måste och inte något som ”kompletterar” dig.

Okej säger du. Men om jag inte har självförtroende då? Då ska du arbeta upp det genom att förstå varför du inte har högt självförtroende.

Har något hänt i din barndom som påverkat dig? Sa någon till dig att du var ful och har det setat kvar? Djupdyk i dig själv. Skriv upp alla gånger någon har sagt att du är stilig. Sen skriver du upp alla gånger någon sagt att du är ful. Oftast kan 1 gång någon sagt att du var ful väga mer än 30 gånger någon sagt du såg fin ut. Väg de mot varandra och inse att 1 negativ grej inte är någonting. Alla kommer inte gilla dig ändå. Tur att det finns 7 miljarder andra personer i världen just nu.

Är du missnöjd med dig själv? Är du inte nöjd med var du är just nu kommer du inte känna dig särskilt säker. Gör då det som krävs. Tycker du inte om din kropp? Gå till gymmet! Ta promenader! Tycker du inte om ditt utseende? Skaffa dig kläder som passar och gå och klipp håret hos en fantastisk frisör.

Ta dig i kragen. Inse att du har hand om ditt liv och att du kan förändra det som krävs för att du ska bli mer attraktiv. Självförtroende är otroligt. Arbeta med dig själv genom att förbättra små saker varje dag och till slut vaknar du upp med den där ”Wow”-känslan. Titta även in Hur du blir mer självsäker.