Hur du blir mer säker med tjejer

Girl

Det finns en myriad av tekniker där ute. Massor av material. De tenderar att beskriva hur du använder vissa repliker eller metoder för att ”lättare” briljera med tjejerna. Att lära dig tekniker kommer aldrig ändra vem du är, det är bara en distraktion. En täckmantel av skitsnack som är lätt att undanröja.

Börja inifrån

Den resan jag tog började just med att läsa på om hur tjejer beter sig, vilka tekniker eller repliker jag kunde använda. Och ja, de fungerade så länge jag tog mig modet att utföra dem. Fick det mig att innerst inne må bättre? Nej, inte ett dugg. Det jag utövade var inte mig själv, och innerst inne var jag inte självsäker. Det har ändrats sedan jag började inifrån mig själv.

Vad menar jag med att börja inifrån dig själv då? Arbeta på dig själv. Hitta något du brinner för istället för att fastna på tanken om att ”ligga med många tjejer” eller liknande regler du har för att trösta ditt inre osäkra jag. Tjejerna kommer mer eller mindre av sig självt med att du utvecklar din kontakt med dig själv och dina känslor. Med att du utvecklar ditt inre blir du mer självsäker, kan vara dig själv, och behöver inte tänka på tekniker eller metoder. Du bara går med flödet och är i nuet istället för i dina tankar om hur du bäst ska attrahera en person av det andra könet.

Problemet med ”Pick Up Artists”

Neil Strauss släppte en bok, The Game, som var revolutionerande inom området av att attrahera kvinnor. Boken hjälpte många, men själva grunden bakom boken och det den kulturen gör inom ”PUA” har en mörkare baksida. Samma person släppte senare boken The Truth. I boken får vi se den riktiga människan bakom första boken kliva fram, 10 år senare. För att göra saken kort, hans liv var i spillror. Han gick i terapi för sexmissbruk, behövde gå till orgier, swingerklubbar och diverse sjuka saker för att mätta sitt behov av sex och manipulation. Livsstilen av att leva som han gjort visade nu sitt sanna jag och det var hemskt att läsa.

Metoder och tekniker som PUA-fältet lär ut fungerar inte i det långa perspektivet, för att

  • När du får slut på rutiner, repliker, och sätt att underhålla kvinnor kommer de bli uttråkade och röra sig någon annanstans, till någon mer intressant. Du är inte så cool som du verkar när du bara leker ”spelet”.
  • Du blir distraherad från ditt kall i livet. Så många som fokuserar för mycket på att plocka upp tjejer är vrak. Deras liv präglas av en kortsiktig syn, de har ofta inte riktig makt, inga meningsfulla jobb, och leker coola som en tonåring som sitter hemma bakom sin skärm och skriver coola kommentarer på Reddit. För vissa kommer du verka cool, men många kommer se dig för vad du egentligen är: en loser.
  • Det är i grund och botten ett system baserat på manipulation och kunskap om människans psyke. Det är oetiskt och skapar problem, för en person som är manipulerad att göra något är lika lättmanipulerad att inte göra det.

Lösningen

Som tidigare nuddat på, jobba på dig själv. När jag hade jobbat med min personliga utveckling. Att förändra mig själv för det bättre. Att träna varje dag i veckan och älska det. Att sluta lägga ned för mycket tid på saker som inte ger mig något i det långsiktiga, som att spela datorspel. Att läsa böcker och investera i mig själv. Det var då jag fick det lättare med tjejer i allmänhet. Jag var mer äkta. Jag kunde prata med de snyggaste och smartaste tjejerna, och de var intresserade av mig, för jag hade saker för mig. Jag hade ett kall, och de visste att de inte var min prioritet. På samma sätt var jag mindre desperat och kunde låta bli de snyggaste tjejerna, även ifall de var intresserade, om jag inte kände att vi klickade eller att vi inte delade liknande värderingar.

Din förbättringsresa är här och nu, inte imorgon, inte igår. Idag är första dagen på ditt nya liv, och om du kunde leva din dag precis som du hade velat, hur hade du gjort det? Gör det då med en gång.