Hur du får en snygg tjejs nummer eller sociala media


Du har saker för dig, men i stunden ser du en snygg tjej. Du vet att ni inte kan umgås precis nu, eller så ser det inte så ljust ut för någon anledning. Du vill ha hennes nummer eller sociala media för att kunna kontakta henne senare.

Hur gör man?

Jag kan lova dig att du kan få en tjejs nummer på väldigt kort tid, på bara 1-2 minuter. Förmodligen kommer ett snabbt nummer inte att vara så bra, såvida du inte bara vill ha snabba interaktioner som kanske möjligtvis leder till en kontakt som svarar dig när du skickar ett meddelande. Jag återkommer till detta längre ned.

I detta inlägg går jag bara igenom tekniken för dig. Det finns massor av andra saker som spelar roll som kroppsspråk och tonläge.

Nåväl. Vill du ha en främlings nummer behöver du först och främst gå fram och säga hej och ”öppna” henne. Ett enkelt hej räcker. Eller så kan du öppna indirekt eller direkt.

Direkt: ”Hej, jag tyckte du var söt och bara behövde prata med dig”

Indirekt: ”Hej, vet du var jag hittar till xx?” … paus … ”Egentligen tyckte jag bara du verkade söt/intressant och jag ville prata med dig.”

Låt inte din hjärna spela upp scenarion i ditt huvud om att du misslyckas (t.ex. att hon ignorerar dig). Då kommer du aldrig våga inleda konversationen med henne. Råkar det hända, försök inte öppna med samma taktik. Öppnade du först direkt, öppna indirekt andra gången. Gick det inte heller? Gå vidare. Det finns 4 miljarder fler kvinnor.

Nu när hon har stannat och gett dig uppmärksamhet kommer du förmodligen att behöva axla ungefär 90% av konversationen till en början. Det var ju trots allt DU som ville prata!

Kom sedan vidare till att föreslå att ni ska ses. När hon svarar ja på det frågar du efter nummer/social media eller vad nu hon använder för något.

Nu kommer vi till det kanske absolut viktigaste momentet.

Om du vill ha en mycket större chans för att hon svarar dig om du kontaktar henne sedan behöver du stanna en stund efter att du har fått hennes kontaktinformation.

Vad tror du försiggår i hennes huvud om du tar hennes nummer och drar? Hon kommer att tänka ”Han var bara ute efter mitt nummer”. Det skapar liksom en lägre känsla hos henne.

Så stanna. Gör planer med henne redan då. Ha vanlig konversation. Det skapar en mer kvalitativ interaktion som kommer att bidra till att hon har känslor kvar när du skriver till henne senare. De positiva känslor (läs hormoner) hon fick vid interaktionen med dig kommer att sakta försvinna. Det tar längre tid om interaktionen hade mer substans i sig.

Vad väntar du på? Ut och gör något dumt.