Hur du får henne att svara på dina meddelanden


Det är ganska lätt, men du kanske inte kommer att gilla svaret.

Anledningen till att hon inte svarar på dina meddelanden är lika enkelt.

Du är inte intressant nog.

Du överanalyserar och skriver skit hon inte blir stimulerad av.

Kom igen, bättre kan du. Anledningen till att du är här och läser är en av anledningarna till varför jag skriver det här inlägget.

Jag vill att du ska sluta leta efter den där ”fixen” som skulle få allt att bara gå bra för dig. För den finns redan inom dig. Du har allt du kräver för att vara intressant, för att ha överflöd av de du vill ha.

För att få henne att svara på dina meddelanden måste du utveckla dig själv genom att investera i dig själv. Det är många faktorer som spelar roll. Hur du beter dig. Vad du kan. Hur du klär dig. Om du kan förbättra dig själv 1 procent varje dag, blir det snabbt räknat ca 37 gånger bättre på ett år. Dessutom är 1 procent så pass lite att du kan förmodligen göra lite bättre ifrån dig.

Genom att du förbättrar dig själv kommer du bli mer intressant som människa och därför kommer du ha lättare för att saker händer naturligt och bara ”fungerar”. Men det gäller även de fall som inte är bra. Att du blir bättre på att släppa det. Att du inte är lika brydd om någon inte tycker om dig eller om du råkar göra något framför andra som gud förbjude, säga till en tjej att hon är söt och du skulle vilja lära känna henne bättre.

För att hon ska svara på dina meddelanden kan du fortsätta arbeta med dig själv. När det gäller att vara intressant, var dig själv. Tjejer är bra på att dra ned ridån om du inte är dig själv ändå. Och om du inte är nöjd med dig själv är vi återigen tillbaka på rutan personlig utveckling.

Hur som helst, något som gör meddelanden i sig intressanta, förutom att du är du då;

  • Humor. Haha, tänka sig att det kan vara kul också! Ett exempel är att prata om något du var med om tidigare, s.k. callback-humor. Som exempelvis ”det var kul att se dig igår, jag kan fortfarande inte fatta att du gjorde x…”.
  • Mysteri. Lämna inte alla svaren, utan lämna något att prata om också. Ett exempel kan vara ”Jag tänkte på dig idag, du kan aldrig ana om vad det var”. Du ställer inte en fråga utan förväntar dig att hon ska svara. Det är bra.

Som sista grej. Sluta tänk så mycket. Skicka iväg ett meddelande om du känner för det istället för att fundera på om det är rätt tid, rätt sak. Det är inte hela världen om du ”gör fel”. Bättre att du hänger ut dig själv där det finns chans för napp än att du håller tillbaka dig själv.

GÖR JOBBET.

Läs också 5 Tecken på att hon inte är intresserad längre