Hur du får kvinnor att börja jaga dig


Att du är den som behöver jaga efter kvinnor tyder på två saker.

  1. Du har ett upplevt lägre värde än kvinnan
  2. Du är en nybörjare inom raggning/dejting

Män med rätt teknik och erfarenhet behöver inte jaga efter kvinnor. Han har makten att se till att kvinnorna jagar efter honom. Har du någon gång sett en tjej vara på en annan kille? Då har du sett detta i effekt.

Är du nybörjare kan det vara läskigt nog att visa intresse. Då tycker jag att du ska göra det tills du är mer bekväm med det. Läs vidare när du är det, för nedan kommer mer avancerade tips.

Vad är några av anledningarna till att du behöver jaga?

För det första gör du din intention så sjukt tydlig för tjejen att hon vet var hon har dig. Ja, hon kan gå hem med dig om hon vill. Hon vet att du är ”på” henne och behöver inte jobba mycket. Vad tror du händer med attraktionen mellan er då? För henne hamnar den nere i botten. Hennes värde verkar vara mer än ditt och hon tjänar inget på att vara med dig. Kvinnor vill alltid öka sitt värde genom att vara med män som hon upplever har högre värde än sig själv.

Det här har du sett med ytliga faktorer som pengar och makt. Det ökar en persons värde och gör det enklare att få tjejer. Men misstro inte, det är knappast de faktorer som spelar mest roll. Annars hade kvinnor aldrig jagat efter män som – med brist på andra ord – beter sig som rövhål.

Verbala tips

Låt oss gå in på verbala saker som får dig att verka ”på” tjejen. Se från hennes perspektiv vad som händer i hennes huvud när du säger saker som följande.

”Wow, du är snygg” – Du kastar komplimang.

”Du är sååå söt” – Du kastar en till komplimang.

Hon kommer att förstå att du placerar dig under henne. Tro mig, hon kommer sällan att vilja t.ex. ligga med en kille med lägre värde än henne själv. Såklart att det är möjligt. Särskilt med tjejer som inte är supersnygga. Där kan du faktiskt lyckas med att vara på, för de brukar inte få lika mycket uppmärksamhet som snyggare tjejer.

Låt oss se på några bättre saker att säga till en snygg tjej.

”Du är ganska söt, men vi känner inte varandra så bra.” – Du är inte rädd för att säga att hon är söt, men du sveper in det i en negativ filt. Hon blir osäker på om du faktiskt gillar henne.

”En del av mig gillar dig, en annan del av mig ogillar dig just nu.” – Snälla säg inte detta rakt ut. Försök få sammanhang, t.ex. om hon gjorde något du tycker illa om.

Vad händer här? Du ger fortfarande tecken på att du tycker om henne, men gör samtidigt henne osäker på om hon kan få dig. Här har du en gigantisk skillnad mot innan. Hon kommer att försöka vinna över dig.

Fysiska tips

Även om du i praktiken kan eskalera verbalt, är det ännu bättre om du kombinerar det med fysisk eskalering.

Här tar vi upp två exempel som under förra rubrik. Så här beter sig en person som är alldeles för på.

  1. Närmar sig tjejen.
  2. Rör mycket på tjejen.
  3. Inte tittar på hennes kroppspråk

Typiska reaktioner till denna kille kan vara att hon drar sig undan eller hittar på en ursäkt för att ta sig därifrån.

Så här kan en person bete sig med högre värde.

  1. Närmar sig tjejen, men drar sig undan ibland.
  2. Kan ena sekunden dra in tjejen, och andra fösa bort.
  3. Känner av hennes kroppsspråk för att veta ifall en rörelse var OK

I denna situation kommer tjejen istället att stanna. På samma sätt som i det verbala fallet upplever tjejen att den här killen vet vad han håller på med. Hon är stundvis osäker på om hon kan få honom, och kommer därför att jaga efter bekräftelse.

Slutsats

I grund och botten får du kvinnor att jaga dig genom att kontroversiellt nog hålla dig undan. Men detta innebär inte att du ska undvika kvinnor. Snarare ska du visa intresse, men dra bort det kort därefter. Det skapar en osäkerhet hos tjejen som resulterar i att hon behöver jaga dig för att ta reda på det.

Hur gör du det i praktiken då?

Träning. Prova att visa intresse och dra bort det sen. Gå in med mentaliteten att du har val. Om du bara fokuserar på en tjej kommer du direkt att upplevas för ”på” och hon kommer tappa attraktionen och inte jaga dig. Om du däremot har attityden att ”om jag inte lyckas med henne finns det 3 miljarder andra kvinnor” blir det lättare för dig att släppa på henne, och hon blir tvingad att jaga dig.