Hur du går efter den där kyssen


Du är på fest eller dejt. Du är attraherad av tjejen. Ni har pratat en stund, och du vill kyssa henne. Men hur går du tillväga?

En viktig sak att ha koll på är att en kyss inte borde komma från ingenstans. Ni borde som minst ha umgåtts i 15-20 minuter (även om det såklart är möjligt att kyssas innan det, beroende på situation) för att ha hög chans att lyckas.

En annan otroligt viktig sak att ha koll på är att även om du går för kyssen och hon inte vill är det okej! Hon kommer att respektera dig för att du försökte, och ingenting är förlorat. Det betyder bara att hon inte är redo än och att du behöver bygga mer bekvämlighet med henne. Så luta dig tillbaka, ge henne utrymme, och försök igen senare.

Att gå för kyssen beror på vilken typ av erfarenhet du har sedan tidigare. Så jag delar upp nivåer i olika avsnitt.

Men först en genomgång om när man bör kyssas.

I vilka sammanhang ska man kyssas då?

Det finns olika tillfällen då det är okej att kyssas. Det beror också på tjejen och omständigheterna. Så jag delar upp de i säkra och osäkra kort.

Säkra korten

  • Alltid efter första dejten!
  • När ni uppenbarligen gillar varandra och är ensamma.

Osäkra korten

  • Ni gillar varandra och är ute bland människor. Sexuellt oerfarna tjejer brukar inte vilja kyssas i allmänheten. Har du en mer erfaren tjej brukar det här inte vara något problem.
  • När ni nyss träffats och hennes vänner är i närheten.

För nybörjare

För dig som är nybörjare är det svårt att veta när du ska kyssa en tjej. För dig rekommenderar jag att du har indikerat intresse (5 bra tecken på att hon tycker om dig) genom att göra er konversation till en mellan en man och en kvinna. Det borde du ha gjort om du tänker på att kyssa henne. Kort och gott behöver du på något sätt indikera att du är intresserad, t.ex. genom att säga att du tycker att hon är söt.

Nu till kyssen!

Blicken-tekniken

Den här tekniken går ut på att du under samtalet tittar i hennes ögon och sedan på hennes mun. Börja med att lägga en sekund i vänstra ögat. En sekund i högra ögat, och till sist en sekund på hennes mun. Upprepa ett par gånger så lovar jag att hon fattar vinken. Bara blicken bygger en sexuell spänning mellan er.

Sedan är det bara att röra dig in mot hennes ansikte och gå för den! Om du märker att hon ryggar tillbaka bör du inte göra det. Om hon är helt stilla eller lutar sig in mot dig är det klartecken för dig. Lycka till!

För avancerade

För dig som har lite bättre koll på tjejer kan du istället eskalera kyssen verbalt. Jag brukar göra denna teknik när vi har pratat en stund, sen tittar jag henne lugnt i hennes ögon och säger med självsäker och långsam ton:

”Vi har pratat … alldeles … för länge <namn>”. PAUS. ”Kom här”. Lägg din hand på hennes bakhuvud och dra in henne samtidigt som du rör dig mot henne. Denna teknik har jag aldrig misslyckats med. Redan vid din paus kommer hon att vara helt tyst och still. Spänningen mellan er i det tillfället är olidlig! Kör på!

PS. Skulle hon mot förmodan rygga tillbaka, säg bara ”jag ska inte kyssas” och viska något i hennes öra. Detta är en bra räddning i andra situationer som gör att du utesluter att du vill kyssa henne.

Se så. Ut och kyss en tjej.