Hur du gör en dejt likt ett kul äventyr


Rädd för att dejten kommer bli tråkig? Frukta ej, här kommer enkla tips för hur du gör en fantastisk dejt som kommer kännas som ett äventyr.

Nyckeln till attraktion

En enkel sak att göra är att välja aktiviteter som är pulshöjande. En klyschig dejt kan vara att gå på tivoli och åka berg- och dalbana. Det finns dock något i det som är lyckat. När vår puls höjs tänker vi undermedveten att det måste bero på att vi är attraherade av den person vi är på dejt med. Så låt en av aktiviteterna vara pulshöjande!

En dejt i rörelse

Äventyret börjar här. Se till att planera in flera aktiviteter under kvällen. Ett typiskt exempel är att ta en barrunda. Börja på ett ställe. Snacka. Rör er vidare. Kanske bowla. Dels blir det ett kul äventyr, tiden känns längre och ni kan njuta av att vara med varandra. Dels är det även lättare att naturligt röra er hem till dig. T.ex. genom att ta platser allt närmare din lägenhet kan du senare ta upp till förslag att

”Jag tycker om kvällen vi har och skulle vilja dra ut på den lite mer. Vad sägs om att ta ett glas vin på ett lugnare ställe?”

Bara för att ni rört på er mycket under kvällen kommer den frågan bli enkel. Hon svarar ja, och ni går hem till dig. Och tar ett glas vin, såklart. Låt sen kvällen bli ännu mer spännande genom att vara riktigt smoooth genom Hur du går efter den där kyssen.

Kör på.