Hur du ökar dina chanser för svar på Tinder med ett bra första meddelande


Du får matchningar på Tinder, och sen kommer ångesten över dig. Vad ska du skriva nu?!

Förstå några saker.

  1. Det finns fler killar än tjejer på Tinder. Alltså behöver du stå ut.
  2. De flesta tjejer på Tinder har en uppmärksamhetsruta som en guldfisk. Ditt mål är alltid att ta henne bort från den världen ut på dejt.

Hur skriver du då ett meddelande som inte lyder som ”Tja, hur går det?”, eller ”Hej” eller inte ens ett meddelande överhuvudtaget?

De 5 meddelandena som alltid fungerar

De här meddelandena fungerar alltid. Välj det som du tycker passar bäst. Tonen bör alltid vara skojig. Tar hon det seriöst är det ett tecken på att du är för typiskt trevlig som i princip alla svenskar. Våga ta ut på kanterna lite och var inte rädd för att det skulle gå för långt. Vad har du förlorat om det går fel? Ja, ingenting ju. Du hade det inte till att börja med.

Ett kul meddelande

Var kreativ och skriv något överdrivet som blir kul. T.ex. ”Grattis! Du har vunnit det prestigefyllda lotteriet som tillåter dig att skriva avancerade textmeddelanden över luften till min mobila applikation. Vid användandet av den här makten kommer du att fullständigt bli exponerad för min otroligt charmiga personlighet.”

Det är uppenbarligen överdrivet, men det visar på att du är smart och kan leva utanför boxen. Ingen tycker om någon som är arrogant, men i det här meddelandet gör du det på ett roligt sätt. Du kan byta ut en del saker i meningen ovan så det stämmer överens med din personlighet. Överdriv! Det blir kul!

När hon inte svarar direkt

När någon inte svarar på direkten sabbar de flesta sin chans här. Istället för att klaga på det eller hoppa in i en urusel attityd som ”hur ska jag skriva för att verka oberoende?”, ska du återigen överdriva, ENTUSIASTISKT! Lite för mycket!

Exempel på det kan vara när hon till slut svarar dig att skriva ”FAN DET VAR PÅ TIDEN ALLTSÅ. JAG HAR VÄNTAT HELA DEN HÄR TIDEN. STIRRAT PÅ DET HÄR FÖNSTRET I 48 TIMMAR”.

När hon frågar dig vad du tycker om

Mönstret fortsätter. Tänj på gränserna, svara något lite mer överdrivet för att behålla den roliga tonen i konversationen. Ett exempel kan vara ”Ja du vet, älskar att gå på orgies typ, resa tillbaka i tiden. Jag är ganska tråkig av mig egentligen.”

Bjud ut henne på dejt

Hur får du ut en tjej från Tinder på dejt?

Du frågar henne, dumbo.

Det absolut enklaste och minst-press-sättet du kan göra det på är att ta med henne på något du ändå planerat. Exempel på det?

”Tja, ska ut på krogen kl 19 ikväll och du borde hänga med. Men bara om du kan bete dig bland folk ;)”

eller en rolig tvist:

”Tja, har en planerad dejt med mig själv ikväll, kom över så blir vi 2”.

Ett format för skämt

Gör skämt om dig själv, det älskar alla! Dels visar det att du har självförtroende, och dels är det ett bra sätt att på ett icke-aggressivt sätt att lägga in humor i konversationen. Du säger något du egentligen inte tycker om om dig själv på ett kul och avslappnat sätt. Exempel:

”Min acne är mer pålitlig än mina vänner”

Reta henne

Var lite retsam. Det skapar spänning. Prova t.ex. ta en omvänd roll där du leker kvinnan i samtalet. Om hon skriver något bra om dig, svara t.ex. ”Haha du charmar mig, sluta. Player”. Du retar henne på ett skojigt sätt som startar igång en lekfull konversation.

Välj och vraka. Kör så det knakar.