Vad du behöver göra för att se bättre ut och vara mer attraktiv


Det finns massor av saker du kan göra för att förbättra dina mjuka värden som gör dig mer attraktiv. Som ökat självförtroende. Läs Hur du blir mer attraktiv som man.

Men det vore dumt att inte agera som om det alla ser inte är attraktivt! Alla ser bättre ut med mer muskeldefinition. Med mindre fett på kroppen.

Om du dessutom sitter hemma alldeles för ofta behöver du ändå ut och utforska, leva livet, och träffa tjejer. Det är liksom roligare så.

Och för att öka dina chanser är det ett plus i kanten att du ser bra ut (och med plus i kanten menar jag det. Självförtroende spelar förmodligen störst roll).

Och det är enkelt att börja. Sen behöver du bara hålla i det.

Ta beslutet att träna. Lyft vikter. Träna kondition. Bli mer atletisk.

Många berättar för mig att det tar i att betala säg, 4000 kr för ett gymkort. Min reaktion är lika varje gång.

”Menar du på riktigt att du inte kan lägga ned 4000 kr på att investera i dig själv, men du kan kasta bort 4000 kr på nöjen, mat, m.m. du aldrig ser skymten av igen? De där 4000 kr kommer ge dig resultat.”

Dessutom, tack vare vår psykologi och någon som kallas för ”sunk cost fallacy” kommer vi vara mer benägna att använda sådant vi betalat för.

  • Köp ett gymkort
  • Ta åtminstone 10000 steg varje dag
  • Börja med att bara gå till gymmet. Du behöver inte ha någon press. Få in vanan först. Ha tålamod, du blir inte supertränad på 1 dag eller ens 1 vecka ändå. Det här är ett maraton.
  • Sök upp ett styrketräningsprogram och följ det slaviskt. En bra framforskad riktlinje är att träna varje muskel 2 gånger i veckan, men har du inte tid är 1 gång i veckan bättre än inget.
  • Ta bilder på dig i spegeln och väg dig varje dag. Det är supersvårt att se resultat dag till dag. Men vecka-till-vecka eller månad-till-månad kan du bli glatt överraskad.

Om du bara gör som jag säger kommer du att få de resultaten du vill.

Tar du beslutet att rycka upp dig, vara mer hälsosam, se bättre ut på köpet och dessutom få mer blickar och inviter från tjejer? Ja, då är det väl inga tvivel? Sätt igång med din träning.