Vad gör man när hon inte svarar?


Du har en tjejs nummer eller sociala media. Hon tar lång tid på sig att svara eller svarar inte alls. Hur gör man i en sådan här situation?

Det du absolut inte ska göra

Vi börjar med några saker som bara kommer att fortsätta trycka ifrån henne.

  • Du fortsätter skriva utan att hon svarar. Bara sluta, det ser ordentligt osäkert ut och hon kommer förmodligen inte att börja svara för att du gör det här. Om hon gör det har hon redan tappat en del intresse för dig. Jag återkommer till situationer då du faktiskt kan skriva något när du behöver svar på det du senast skrev.
  • Ringa henne. Svarar hon inte är du körd för alltid. Du hamnar i burken av ”killar jag vet var jag har” som hon aldrig behöver öppna.
  • Kolla mobilen hela tiden efter hennes svar. Har du inte ett eget liv?

Men vad ska jag göra då?

Öva på din attityd

Nu är det dags att komma till att jobba med din attityd och uppfattning. Det kan finnas en mängd olika saker som gör att hon inte svarar. Hon kan vara sjuk, eller gud förbjude: upptagen!

Om det pågår under en längre tid att hon svarar allt långsammare är detta ett tecken på att hon inte är lika investerad i dig som du är. Med en sån här tjej är det helt enkelt bäst med att du slutar skriva. Att du drar dig ifrån kommer kan få henne att sakna din uppmärksamhet, vilket gör att hon skriver till dig förr eller senare. En sån här tjej kan du förmodligen ragga upp, men ett långsiktigt förhållande kommer inte att fungera. Orsaken till att det inte fungerar var mellan raderna, men föreställ dig ett förhållande då hon bara ger dig uppmärksamhet när du slutar ge den. Det känns inte bra, det kommer inte att fungera bra, och ni kommer inte att trivas långsiktigt.

För att återkomma till attityden, ifall en tjej inte svarar dig överhuvudtaget är det dags att släppa tjejen. Inse att du kommer att glömma bort henne och hitta någon/några bättre människor som tycker om dig mer än hon gör. Det här är en attityd av överflöd. Du vet att du har överflöd av tjejer, så varför ska du lägga så mycket tid och energi på en tjej som inte gör detsamma för dig?

En enkel grej för att öka din uppfattning om ditt eget överflöd, om inte affirmationer passar dig (t.ex. att tänka ”Jag har överflöd” är en affirmation om överflöd) bör du skriva med fler tjejer samtidigt. Det ger dig uppfattningen om att du har alternativ, vilket gör det lättare att släppa en tjej när du kan skriva med en annan.

Förebyggande åtgärder

Vad kan du göra för att undvika att hamna i liknande situationer igen?

  • Sluta vara för på. Lev ditt liv, ha saker att göra. Hon är inte ditt universum. Skulle hon få någon antydan om att hon är det, kan du vara säker på att hon kommer att tappa intresset för dig.
  • Ha en bra interaktion i verkligheten. Allt flyter på så mycket bättre när ni ses i person. Se till att den interaktionen är konkret, och skriv bara för att sätta upp en dejt.

Avslut

Hoppas du nu har lärt dig att du i många situationer kan stega tillbaka, eller bara släppa tjejen helt. Det är inte värt att lägga ned energi på någon som inte svarar med den tillbaka.

I de flesta fall kan du se till att hon inte slutar svara genom att ha en bättre träff i verkligheten så din personlighet lyser igenom bättre. Det kombinerat med att du inte skriver så mycket kommer att göra det lättare.

Vad glor du på? Lev ditt liv till fullo.