Vad ska man skriva till en tjej på Tinder egentligen?


Att skriva till tjejer på Tinder kan vara en utmaning för många män. Du vill visa att du är intresserad, men du vill inte verka för påträngande eller tråkig. Så vad ska du skriva till en tjej på Tinder egentligen? Här är några tips som kan hjälpa dig att få igång en konversation: (och längst ner får du det viktigaste tipset av de alla!)

 1. Läs hennes profil noggrant
  Innan du skickar ett meddelande till en tjej, ta dig tid att läsa hennes profil noggrant. Det kan ge dig ledtrådar om vad hon är intresserad av och vad hon söker. Använd dessa ledtrådar för att skapa en personlig öppningsfras som visar att du har läst hennes profil och att du är intresserad av henne som person.
 2. Var inte rädd för att vara lite flirtig
  Tjejer på Tinder får massor av meddelanden varje dag, så för att sticka ut från mängden kan det vara bra att vara lite flirtig. Men var försiktig så att du inte går över gränsen och blir för påträngande. En subtil flirt kan visa att du är intresserad utan att vara för påträngande.
 1. Undvik klichéöppningar
  Att skicka en vanlig öppningsfras som ”Hej, hur mår du?” eller ”Vad gör du idag?” är inte särskilt engagerande och kan lätt ignoreras. Försök istället att vara kreativ och skicka en öppningsfras som sticker ut från mängden och som visar att du är unik.
 2. Ställ en fråga
  Ett bra sätt att inleda en konversation är att ställa en fråga. Det kan vara något som du undrar över utifrån hennes profil eller något som du själv är intresserad av. Att ställa en fråga visar att du är intresserad av att lära känna henne bättre och att du är öppen för att ha en konversation. Du kan också se över tipsen i Vad du gör när din dejt slutat skriva
 3. Var dig själv
  Det viktigaste är att vara dig själv. Visa din personlighet och var ärlig i dina meddelanden. Om du försöker vara någon annan eller om du ljuger kommer det att komma fram förr eller senare. Var dig själv och visa att du är intresserad av att lära känna henne bättre.

Sammanfattningsvis, att skicka meddelanden till tjejer på Tinder kan vara en utmaning, men det finns några enkla saker du kan göra för att öka dina chanser att få svar. Läs hennes profil noggrant, var inte rädd för att vara lite flirtig, undvik klichéöppningar, ställ en fråga och var dig själv. Med dessa tips i åtanke kan du öka dina chanser att få en konversation igång med en tjej på Tinder.

Det viktigaste tipset av allt. LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT SITTA FAST I DITT HUVUD! Har du läst flera av dessa artiklar förut men inte kommer till skott? Du behöver GÖRA snarare än att TÄNKA. Ut och kör! Du lär dig av allt och blir bara bättre! Att du skickar ut dig själv i singeldjungeln gör dig mer attraktiv genom sårbarhet. Läs Bli mer attraktiv genom att våga vara sårbar