Vad ska man skriva till en tjej som inte svarar?


Vi alla har varit där, du är inte ensam om problemet. Vi skriver med en tjej, sen tar det slut, hon kanske inte ens svarar eller så är intresset svalare än tidigare. Vad ska man skriva då? För du vill uppenbarligen få hennes intresse.

Inse att det egentligen bara finns 4 olika situationer du kan vara i. Alla har att göra med ditt så kallande sociala kapital. Från lågt socialt kapital till högt är det i ordningen

  1. Tystnad. Hon svarar inte alls.
  2. Du blir utmanad och hon ber dig bevisa dig själv (s.k. shit-test)
  3. Hon frågar dig saker och utbyter information.
  4. Uppenbarligen positivt.

Du har alltså lyckats hamna i den första och värsta situationen: tystnad! Du har så lågt socialt kapital med tjejen att hon inte bryr sig tillräckligt mycket för att svara på ditt sms eller meddelande. Jaha, det suger ju? Vad kan du göra?

Misstagen

Först behöver du vara medveten om all misstag de flesta gör i den här situationen. Och du är inte en av dem, för du får ju den här kunskapen nu, eller hur?

Först misstaget: du bryr dig för mycket och tar illa upp. Tankar flyger upp som ”jag trodde vi var speciella”, ”varför tycker hon inte om mig”. Allt handlar om din osäkerhet. Och lita på mig, känner du igen dig i att du kanske skrivit något liknande kan du bara bli bättre från och med nu.

Andra misstaget: Du fortsätter skriva saker som kräver svar. Det du egentligen gör är att minska på dina chanser.

Lösningen

Först och främst: alla kommer inte gilla dig, du kan inte få alla tjejer du vill, så är det bara. Ibland fungerar det inte. Däremot kan du öka dina chanser dramatiskt. Dessutom finns det 4 miljarder fler kvinnor i världen så oroa dig inte alltför mycket om du inte får den där tjejen. Se det som ett tillfälle att öva på din självsäkerhet och attityd av överflöd. Det ger dig i slutändan självförtroende som får dig att attrahera tjejer bara sådär som du trodde bara var möjligt i film.

För det andra: eftersom du är på den lägsta trappstegen i form av socialt kapital finns det egentligen bara en sak du kan göra. Bygga upp det. Hur gör du det då? Skicka ett meddelande med något som inte kräver ett svar. Det kan vara något kul, en meme, jag vad som helst som inte kräver ett svar. För om det kräver ett svar och du inte får ett svar har du bara sänkt dig ännu mer ner i träsket av ”killar jag vet var jag har” hos tjejen. Skicka ett roligt, coolt, intressant meddelande som bara är värde. Det ska inte kräva ett svar men ska ge värde.

Om ditt meddelande var bra, kommer du se att hon svarar dig. Och du har du genast klivit upp ett steg. Då kan du fortsätta interaktionen därifrån.

Om du inte får svar? Ge det 3 försök över några dagar. Fortsätter hon inte svara, ta bort numret bara och gå vidare till nästa. Hon är inte värd din tid.

Kör på.